Nieuwtjes

Voor sommige klassen zijn we nog op zoek naar een SPOC. De SPOC is de single point of contact van een klas. In De Letterboom hebben alle klassen een SPOC. Hij of zij zorgt voor een vlotte communicatie tussen de ouders onderling en met de ouderraad en directie van de school.

Sinds vorig schooljaar is GBS De Letterboom een volwaardige KiVa- school. Kiva is het Finse woordje voor 'fijn' en het is ook de naam van het eerste wetenschappelijk onderbouwde antipestprogramma. In het schooljaar 2018-2019 volgden enkele leerkrachten een intensieve opleiding. Daarover koppelden ze terug aan het hele schoolteam: leerkrachten,...

Geen 🚗 te bespeuren deze ochtend aan de schoolpoort! Maar wel straffe stappers🚶🚶‍, stoere trappers 🚴‍ en coole steppers🛴. Elke strapper ontvangt vandaag een cool strapbandje (uit gerecycleerd PET materiaal) en de kinderen zullen het STRAPlied zingen. 🐙🐙🐙

Heb jij ideeën over hoe we van de De Letterboom een nog leukere school kunnen maken? Kom dan zeker naar de vergadering van de ouderraad en de directie op maandag 16 september om 20 uur. Iedereen is welkom!

Op maandagavond 9 september organiseert de school een infoavond per klas. Aansluitend ben je van harte welkom op de drink van de ouderraad in de turnzaal van de school. Kom een glas drinken en een praatje slaan samen met de andere ouders en zet het nieuwe schooljaar feestelijk in.