Wist je al dat we een nieuw logo hebben?

18-10-2019

De ouderraad heeft een nieuw logo en hanteert voortaan ook de slogan 'Samen groeien'. Zoals je ziet leunt het nieuwe logo sterk aan bij het vertrouwde logo van de school: de drie vrolijke herfstbomen, verbonden door de slinger van het alfabet. Dat is niet toevallig: de ouderraad en bij uitbreiding alle ouders met kinderen in De Letterboom hebben een vanzelfsprekende band met de school. We willen de school in de eerste plaats zinvol en constructief ondersteunen, in het belang van alle kinderen.

Voor de versie van de ouderraad hebben we gekozen voor een zachtgroene achtergrondkleur. Onder de bomen prijken de opvallende letters 'ouderraad', die met een grove schilderpenseel aangebracht lijken.

Als slogan hanteert de ouderraad voortaan 'Samen groeien'. Die woorden verwijzen naar de letterbomen uit het logo, maar uiteraard ook naar de kinderen, die we alle kansen willen bieden om in een leerrijke en warme omgeving op te groeien. Dat doen we samen met de leerkrachten, de directie, het zorgteam, het personeel van de opvang, alle ouders en iedereen die van ver of dichtbij betrokken is bij de school.