Nieuwtjes en wist-je-datjes

De ouderraad wil samen met jullie nadenken over nieuwe, veilige manieren om kinderen en ouders vanaf volgend schooljaar opnieuw samen te brengen. Nadat heel wat uitstappen, schoolreizen en het schoolfeest de afgelopen maanden werden afgelast, willen we iedereen opnieuw iets leuks in het vooruitzicht stellen, waar we samen naar toe werken en naar...

🤗 We kregen deze leuke foto van de leerlingenraad van De Letterboom. "Bedankt ouderraad voor de sponsoring van het speelgoed voor ons speelbos."
Het speelbos is een soort bibliotheek met buitenspeelgoed, beheerd door de leerlingenraad. Alle leerlingen van De Letterboom kunnen de spullen uitlenen tijdens de speeltijd.👌
Heel graag gedaan en we wensen...

De wafelverkoop was dit jaar een groot succes: er werden liefst 1.986 dozen verkocht. Een indrukwekkend aantal en dat is helemaal te danken aan alle leerlingen, ouders en leerkrachten die zich hebben ingespannen om zoveel mogelijk wafels aan de man te brengen. Een applausje voor jullie zelf dus! :-)

Wat was het leukste of vervelendste dat vandaag op school is gebeurd? Met wie heb je vandaag op school gespeeld? Wat hebben jullie gedaan? In alle rust vragen stellen aan je kind over zijn schooldag is belangrijk om eventuele problemen of pestgedrag op te sporen.

De klas van juf Dimi (3A) verkocht al meer dan 100 dozen wafels en zal van de ouderraad, zoals beloofd, een budget van 50 euro krijgen om een leuke activiteit in de klas te organiseren. Ben je benieuwd hoeveel dozen wafels de andere klassen al hebben verkocht?

Houdt jouw kind van voorlezen? Kom dan vrijdag tijdens de Boekenbeurs van De Letterboom luisteren naar een mooi verhaal, dat tot leven komt door een verteltheater van Kamishibai. Afspraak om 16 uur in het literair café (in de refter).

🖐🤔Twijfel je nog wat voor lekkers je wilt bestellen van onze wafelslag? Breng dan nu vrijdag zeker een bezoekje aan ons literair café op de Boekenbeurs van De Letterboom📚. Aan een zacht prijsje proef je de wafels, truffels, frangipanes en carrés confiture. En, je kan meteen ter plaatste bestellen 🤗