Nieuwtjes

Ook dit jaar organiseert de ouderraad weer een heuse wafelslag ten voordele van de school. Naast vanillewafels, chocoladewafels en frangipanes kunnen jullie ook cacaotruffels en een assortiment (vanillewafels, vanillewafels met chocolade, frangipanes en carré confituur) bestellen. Dat wordt smullen!

Afgelopen vrijdagnamiddag kwamen de ouders en kinderen van K1A samen in de turnzaal voor een gemoedelijk ontmoetingsmoment. Het doel: elkaar en de vriendjes van hun kind leren kennen.

De ouderraad heeft een nieuw logo en hanteert voortaan ook de slogan 'Samen groeien'. Zoals je ziet leunt het nieuwe logo sterk aan bij het vertrouwde logo van de school: de drie vrolijke herfstbomen, verbonden door de slinger van het alfabet. Dat is niet toevallig: de ouderraad en bij uitbreiding alle ouders met kinderen in De Letterboom hebben...

Op vrijdag 8 november 2019 organiseren de leerkrachten een boekenbeurs in de turnzaal van onze school. De ouderraad zal ook aanwezig zijn met een boekencafé. Kom zeker een bezoekje brengen ten voordele van de schoolbib.

Naar aanleiding van de dag van de leraar werden de leerkrachten vanmorgen verwelkomd met een spandoek en deze middag konden zij genieten van heerlijke Thaise lekkernijen. Mmmm, dat was smullen! Dubbel en dik verdiend, superteam van De Letterboom!

Fijne "dag van de leerkracht" voor alle geweldige leerkrachten van onze school!!!

Overdreven snelheid is helaas ook een gekend fenomeen in de buurt van onze school. Nochtans zijn de meeste ouders en bestuurders bereid om zich aan de snelheidslimiet te houden, ze hebben enkel een geheugensteuntje nodig dat positief rijgedrag aanmoedigt. Dat doet de snelheidscampagne 'Control Cruiser' van Beloofd! Word jij ook Control Cruiser en ...