Ouders K1A maken gezellig kennis

20-10-2019

Afgelopen vrijdagnamiddag kwamen de ouders en kinderen van K1A samen in de turnzaal voor een gemoedelijk ontmoetingsmoment. Het doel: elkaar en de vriendjes van hun kind leren kennen.

Initiatiefnemer was de SPOC van de klas, Coralie Francqui. Via een Doodle en een Whatsapp-groep had ze een datum geprikt en met de directeur afgesproken dat de turnzaal kon dienen als locatie. Alle ouders brachten iets lekkers mee en Coralie zorgde op de koop toe voor een leuke verrassing voor de kinderen, helemaal in de sfeer van het seizoen.

Budget 50 euro

Voor een goede sfeer op school vindt de ouderraad het belangrijk dat de ouders elkaar leren kennen. Daarom geven we dit schooljaar een budget van 50 euro aan alle nieuw samengestelde klassen om in het najaar een ontmoetingsmoment te organiseren. K1A maakte daar alvast dankbaar gebruik van.

Zit jouw kind sinds dit schooljaar in een nieuw samengestelde klas? Dan krijgt ook jouw klas een budget van 50 euro van de ouderraad om een ontmoetingsmoment te organiseren. Wij ondersteunen en begeleiden je daar met plezier bij. Stuur een berichtje via onze Facebookpagina of een mailtje naar ouderraadletterboom@gmail.com.