Kinderen krijgen wafels vrijdag mee naar huis

26-11-2019

De wafelverkoop was dit jaar een groot succes: er werden liefst 1.986 dozen verkocht. Een indrukwekkend aantal en dat is helemaal te danken aan alle leerlingen, ouders en leerkrachten die zich hebben ingespannen om zoveel mogelijk wafels aan de man te brengen. Een applausje voor jullie zelf dus! :-)

10% voor goed doel
De Letterboom heeft de doelstelling om meer dozen dan vorig jaar te verkopen dus ruimschoots gehaald! :-) Zoals beloofd schenkt de ouderraad daarom 10% van de opbrengst aan een goed doel. Dat goede doel zullen de leerkrachten samen met de leerlingen kiezen.

50 euro voor 11 klassen
En, er is meer: liefst 11 klassen slaagden erin om meer dan 100 dozen te verkopen! Zij krijgen een budget van 50 euro om die knappe prestatie te vieren met een activiteit naar keuze.

Levering op vrijdag
De kinderen krijgen hun bestelling nu vrijdag 29 november mee naar huis. Neem die dag zeker je voorzorgen zodat je alle dozen kunt meenemen.

Wat vond jij van de wafelverkoop?
Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de wafelverkoop. Hoe vond je deze actie? Vond je de communicatie duidelijk? Wat kan er volgens jou beter? Op www.ouderraadletterboom.be/wafelslag/ (onderaan de pagina) kun je jouw mening geven. Wij hechten daar veel belang aan en nemen jouw input mee bij de organisatie van een volgende editie. Bedankt om hier even de tijd voor te nemen.