Nieuwtjes

Misschien kreeg je het al te horen via ons Gimme-bericht van vorige week: elke leerling van De Letterboom maakte een tekening en al die tekeningen werden samen geprint op een prachtig RUGZAKJE! De ouderraad verkoopt die rugzakjes nu ten voordele van de school.

Sta niet versteld als jouw kind binnenkort thuis spontaan een meubeltje in elkaar begint te timmeren. De Letterboom kreeg van de ouderraad immers twee timmerkisten cadeau, Ć©Ć©n voor de kleuterschool en Ć©Ć©n voor de lagere school.

Swipen, liken, taggen ... onze kinderen vinden het vanzelfsprekend. Ze lijken het vanzelf te kunnen. Maar hoe veilig is dat? En hoe ga je als ouder om met digitale media voor je kinderen? Dat kom je te weten tijdens de gratis webinars van Veilig Online, het initiatief over mediaopvoeding van Gezindbond en Child Focus.

Vorige week trokken de kinderen van de 2de kleuterklas naar de markt van Overijse. Daar kochten ze fruit en ander lekkers. Dat smulden ze 's anderendaags allemaal samen op in de klas.

De ouderraad wil samen met jullie nadenken over nieuwe, veilige manieren om kinderen en ouders vanaf volgend schooljaar opnieuw samen te brengen. Nadat heel wat uitstappen, schoolreizen en het schoolfeest de afgelopen maanden werden afgelast, willen we iedereen opnieuw iets leuks in het vooruitzicht stellen, waar we samen naar toe werken en naar...