Helaas, maar dit schooljaar organiseren we even geen Halloweenfeest!

04-09-2019

Omwille van de beperkte beschikbaarheid van zaal de Linde werd er besloten om dit schooljaar geen Halloweenfeest te organiseren. De zaal is enkel beschikbaar op 11 oktober en dit vonden we te vroeg om het feest te laten doorgaan. Pasen wordt namelijk ook niet met Kerstmis gevierd. Er werd aan alternatieven gedacht zoals een Halloween party of tocht en dit te laten doorgaan op de school, maar ook hier botsten we op problemen met de timing. Vanuit organisatorisch standpunt zou dit moeten doorgaan tijdens een weekend (turnzaal en refter bezet op vrijdag door de school), maar we vreesden dat tijdens het weekend voor Halloween de opkomst laag zou zijn aangezien de herfstvakantie dan van start gaat. 

We gaan ons een jaartje bezinnen rond dit thema en volgend jaar willen we met een nieuw concept op de proppen komen. Ideeën of suggesties zijn steeds welkom op onze activiteiten pagina.

Aangezien we geen Halloweenfeest organiseren dit schooljaar zouden we graag een activiteit linken aan de boekenbeurs die door zal gaan op vrijdag 8 november 2019. Dit is momenteel in bespreking met de leerkrachten. Meer info zal later volgen.