Keicool! Cameleon helpt mijn school!

Actie loopt van 2 oktober 2019 tot en met 20 oktober 2019

CAMELEON lanceert de actie 

"Keicool! Cameleon helpt mijn school!"

Grote actie van de privé outlet winkels van CAMELEON om onze school te steunen. 

Met plezier kondigen we de campagne "Keicool! Cameleon helpt mijn school!" aan ten voordele van de de school. Hiervoor werken we samen met de privé outlet winkels van CAMELEON.

Voor zij die CAMELEON nog niet kennen: CAMELEON organiseert privéverkopen van kleding, decoratie en accessoires met topmerken aan outletprijzen, voorbehouden voor leden. 

Het principe

Het principe is eenvoudig: via Gimme, de website en de Facebook pagina van de ouderraad verspreiden we de flyer met een barcode op. Deze kan u dan van 2 oktober 2019 tot en met 20 oktober 2019 gebruiken om te gaan shoppen bij CAMELEON. 

CAMELEON betaalt dan 10% van het totale bedrag van je aankopen terug als sponsoring van de ouderraad.

We rekenen dus op jullie om jullie aankopen van kleding, huishoudartikelen en accessoires te voorzien in deze periode. Het verdiende geld zal goed besteed worden voor schoolactiviteiten. 

Praktische details

  • Hieronder vind u de flyer met de barcode:
  • Als u al lid bent. U toont deze bon gewoon aan de kassa.
  • Bent u nog geen lid van CAMELEON? Schrijf je in via onderstaande link: 
  • Op vertoon van de bon aan de kassa, wordt er dankzij de barcode 10% van uw aankoopbedrag geschonken aan onze ouderraad. 
  • De actie heeft plaats vanaf 2 oktober 2019 tot en met 20 oktober 2019
  • De bon is geldig in de twee outlets van CAMELEON: Woluwe en Genval. De wegbeschrijvingen naar deze winkels vindt u hieronder en op https://www.cameleon.be/nl.

Deel deze actie ook gerust met je familieleden, vrienden en buren

Hoe meer mensen deelnemen aan deze campagne, hoe groter het succes! Deel daarom deze actie met je familieleden, vrienden en buren en vraag hen onze school via deze weg mee te steunen.     

Over Cameleon

Het verkooppunt van Woluwe, die begin 2009 zijn deuren heeft geopend, werd zelfs bekroond tot « Meest geslaagde commerciële ruimte in België" en "Demonstratiegebouw in energie en eco-constructie" door de Brusselse Hoofdstedelijke Regering. Het is een absolute referentie voor het milieu en kan beschouwd worden als een echt « stadsproject » met een kribbe voor de kinderen van de wijk, bijenkorven op het dak, pedagogische activiteiten voor de scholen in de buurt en liefdadigheidsevenementen.

Om steun aan lokale verenigingen te versterken en hun stadsproject te ontwikkelen heeft CAMELEON een grote actie gelanceerd om oudercomités van scholen te steunen: "Keicool, Cameleon helpt mijn school!". Dit project is al in meerdere scholen aan de gang en zij wensen hun actie uit te breiden naar de ouderraad van onze school.  

Het principe is eenvoudig: de ouders en de leerkrachten van onze school worden uitgenodigd om zich aan de hand van een unieke barcode te identificeren tijdens hun aankopen in een van hun winkels. CAMELEON schrijft vervolgens 10% van het bedrag van alle gesponsorde aankopen over aan het oudercomité

.

Cameleon heeft 2 outlets: Woluwe en Genval 

CAMELEON Sint-Stevens-Woluwe

Avenue Ariane 15, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

https://www.cameleon.be/nl

maandag - dinsdag: gesloten

woensdag: open 10:00 - 19:00

donderdag: open 10:00 - 19:00

vrijdag: open 10:00 - 19:00

zaterdag: open 10:00 - 19:00

zondag: open 10:00 - 19:00

CAMELEON Genval

Rue de Rixensart 22, 1332 Genval

maandag - dinsdag: gesloten

woensdag: 11:00 - 18:30

donderdag: 11:00 - 18:30

vrijdag: 11:00 - 18:30

zaterdag: 10:00 - 19:00

zondag: 10:00 - 19:00

Geef uw mening!

Wij danken iedereen die wil meedoen aan deze actie en zo de school mee ondersteund. 

Graag vernemen wij wat u vindt van deze actie! 

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook!